Nejnovější recenze ze sekce Elektrická vozítka pro seniory
Rychlé dodání, vše dodáno v pořádku.
Zatím čeká na první výjezd z důvodu mého nachlazení,
vyzkoušela ji vnučka a byla velmi nadšená.
- výhoda dobrá
- Bezpečný, pohodlný, tichý, pekný dizajn
- Mám 1,5 roku a najel jsem 1350km.Jezdím po rovině a vážím 115kg .Ujedu 35km.Po rovině!!!V případě menších kopečků o 7-8km méně. Jede 25km po rovině ,do kopce pořád 25km/ h.Velký kufr!Zatím max spokojenost.
- Opravdu min.6 hodin nabíjení.
Pokud máte problém s chození doporučuji!
- Dojezd skladnost.
- Zadní kola plna sedlo nejde regulovat. Mám danou opěrku tak je problém nasadit koš.
Jinak plus.
- oborný servis
- Jsem spokojen, jezdí perfektně. Umožňuje mi jezdit na nákupy a na výlety po vesnici
kvalita a cena
S pohledu ženy, není tak subtilní o proti vozíkům jiných firem, mám větší pocit stability, o proti tříkolce. I když jsem jezdila autem, na kole ap. doporučuji si nějakou dobu nechat na zvyknutí. Brzdy jdou poměrně z tuha. Je třeba si zvyknout na zadní brzdu s regulátorem rychlosti. Oceňuji zvukový signál při couvání. Též zpětná zrcátka jsou výhodou. Je ještě příliš krátká doba - zatím se vzájemně seznamujeme.
- skladný
Manžel je zatím spokojen, je to ale moc krátká doba na větší hodnocení.
- dlouhá dodáci lhůta z Číny.
Zatím je náš senior velmi spokojený
Jedním slovem : parádní mašinka,co vypadá jako malá motorka se vším všudy.Na ní se necítím jako invalida,i když chodím o berlích a mám 69 let.Budu si užívat volnost pohybu.Heslo :vítr ve vlasech (smích) Komenda Otto
- 100% shoda s popisem
Super přibližovadlo... doporučuji všem , kteří mají velké problémy s chůzi. |Vozítko samo o sobě se nabízí, už jsme dali kontakt dvou zájemcům s postižením .
Prozatím jsem podnikl jen drobné výlety, nestihl jsem vyzkoušet delší trasu.
Velká výhoda je váha a skladnost - v pohodě se vleze do auta. Koupě to byla opravdu dobrá, jak jsem se zmínil velmi vhodné pro lidi s velkou problematikou chůze.
Mám berle, s nimi ujdu cca 50 -100m a chytají mě křeče do nohou, bolí záda,, doprava skůtrem se mi rozprostřela možnost dojet tam kam chci bez bolesti . s manželkou se těšíme na výlety, dřivé jsme byli omezení mým zdravotním stavem.
- Jsem spokojena.
- Absolutní spokojenost.
motor vyhovujici jednoduche ovladani
Zobrazuji 81 - 100 ze 147 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...8 Další »